VanMoof A5 e-bike

VanMoof-a5-e-bike-gray-1

VanMoof A5 e-bike

3.298,00 incl. btw

In stock

3.298,00 incl. btw

Categorie:
Wissen
  • *Kleur

    Reset Opties

    Accessoires voor de VanMoof

Beschrijving

VanMoof A5 e-bike: Innovatie in stadsvervoer

De VanMoof A5 e-bike is een toonaangevende stadsfiets die het dagelijkse reizen naar een nieuw niveau tilt. Met een combinatie van geavanceerde technologie en doordacht design, biedt de A5 een optimale rijervaring. VanMoof, een Nederlands merk dat bekendstaat om zijn vooruitstrevende e-bikes, is ontworpen voor stedelijke avonturen. Deze fiets is perfect voor rijders die op zoek zijn naar een stijlvolle, functionele en slimme e-bike. U kunt de VanMoof A5 zelf komen bekijken in de showroom van Fietskar.nl.nl in Hilversum.

Wendbaar en krachtig voor de stad

Het robuuste frame en de slimme technologie van de VanMoof A5 maken deze e-bike wendbaar en makkelijk te besturen in druk stedelijk verkeer. De fiets is uitgerust met de Gen 5 motor en automatische E-shifter, die samen zorgen voor vloeiende schakelingen en een stille rit. Dankzij de compacte draaicirkel is manoeuvreren in smalle straatjes geen probleem. De A5 biedt een perfecte balans tussen stabiliteit en dynamiek, waardoor hij ideaal is voor zowel korte ritjes als lange stadsavonturen.

Veilig en comfortabel reizen

De VanMoof A5 is niet alleen een stijlvolle e-bike, maar ook ontworpen met veiligheid en comfort in gedachten. De geïntegreerde verlichting en GPS-tracker zorgen voor extra veiligheid tijdens het rijden. Bovendien is de fiets uitgerust met schijfremmen die krachtige remprestaties leveren, ongeacht de weersomstandigheden. Het anti-diefstalsysteem met automatische vergrendeling en een ingebouwd alarm zorgt ervoor dat u uw fiets altijd met een gerust hart achterlaat.

Personaliseer uw VanMoof A5

De VanMoof A5 is verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren Gray en Dark Gray, zodat u de e-bike kunt kiezen die het beste bij uw smaak past. Daarnaast biedt VanMoof een scala aan accessoires die uw rijervaring nog verder kunnen verbeteren. Denk aan een telefoonhouder die perfect integreert met de VanMoof-app, waarmee u onderweg uw ritgegevens kunt bijhouden en zelfs uw telefoon kunt opladen.

Antidiefstaltechnologie voor uw gemoedsrust

Met het ingebouwde GPS-tracking- en diefstalbeveiligingssysteem kunt u uw VanMoof A5 altijd terugvinden. In geval van diefstal kunt u met behulp van de “Find My”-app uw fiets opsporen. Mocht de fiets toch niet gevonden worden, dan biedt VanMoof een fietsherstelservice, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige oplossing.

Uitgebreide ondersteuning en service bij Fietskar.nl

Bij Fiestkar.nl in Hilversum staan onze verkoopmedewerkers klaar om u te helpen met advies, Of u nu op zoek bent naar een nieuwe e-bike of advies nodig hebt over de juiste accessoires, wij zorgen ervoor dat u de beste keuze maakt. Kom langs voor een proefrit en ontdek zelf waarom de VanMoof A5 de ideale fiets is voor stedelijke avonturen.

VanMoof A5 Specificaties

  • Frame: Laag-instap, geschikt voor rijders van 155-200 cm
  • Motor: Gen 5 motor met automatische E-shifter
  • Snelheid: Tot 25 km/h met Turbo Boost-functie
  • Accu: Bereik van 55-140 km, afhankelijk van de rijmodus
  • Beveiliging: Kick Lock, GPS-tracking en diefstalalarm
  • Gewicht: 22 kg
  • Kleuren: Gray en Dark Gray

Bezoek onze showroom in Hilversum of neem contact met ons op via 085 – 760 08 84. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte VanMoof e-bike!

Extra informatie

Kleur

Dark Gray, Gray

Meer dan 25 jaar ervaring
Service en Onderhoud
Altijd tevreden garantie!
Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden

Nederlands grootste showroom!

fietskar-bakfiets-hondenkar-kopen-showroom-nederland